EXIT Advent Calender – The Hunt for the Golden Book

349,00 kr.

Ikke på lager

Gratis levering

Hvis du køber for mere end 499 kr, betaler vi fragten

1-2 dages levering

Du modtager varen inden 24-48 timer.

90 dages fortrydelsesret

Du får 90 dages returret på alle varer

Levering fra 39,-

Levering med GLS

EAN: 5060282511408 Varenummer (SKU): KOS1140 Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

EXIT Julekalender – The Hunt for the Golden Book er den nye julekalender for 2022, da modellen fra 2021, var et kæmpe hit.

Historien bag

Der er sket noget frygteligt, julemandens gyldne bog er forsvundet, den indeholdte en komplet liste over alles juleønsker. Hvis bogen ikke bliver fundet en juleaften, er der mange triste børn rundt om juletræet. Det er op til dig at redde julen, og du skal skynde dig.

Tyvens spor fører dig til en fjerntliggende bjerglandsby. Du bemærker hurtigt, at der er noget mærkeligt på færde, men hvad? Og hvor er den gylden bog blevet af? Du er nødt til at finde den Landsby, men en masse overraskelser venter på dig…

Information

Fælles for EXIT adventskalender er at de er et perfekt mix af de populære EXIT The Game og en adventskalender. En årlig tradition som gør ventetiden mere hyggelig og hurtigere. Bag hver dør finder du et lillebitte 3D-rum med et spændende puslespil, en løsning der dag for dag bringer dig tættere på redning. Kun ved at løse alle 24 gåder, vil du opklare de mange mysterier og forhåbentlig finde julemandens gyldne bog og sikrer en glædelig jul.

Obs: Spillet er med engelske spilleregler, men fås på dansk under navnet – Jagten på den Gyldne Bog

Pakken indeholder

  • 1 kalender med 24 låger (42 gådekort, og mere hemmelig materiale)
  • Historiebog
  • Hjælpebog
  • 1 afkodningsskive
  • 1 regelbog
Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.